peterbaas.reismee.nl

Super chill

dat was het vandaag. Een rustige dag, genieten van de stranden, de palmbomen en de zon. In de verte een knalblauwe oceaan en heel ver weg het rif waar grote golven tegenaanbeuken. Vanochten eerst maar eens ontbeten met zicht op dit moois. Voor zes dollar all in kun je niet tobben. Inderdaad, overal liggen kokosnoten, maar Lauens was op iets anders uit.

Op de strip, het strand waaro je moet zijn was een blik Hollandse meiden opengetrokken. Afgestudeerde meiden uit Utrecht lagen ineens naast Laurens. Een kolfje naar zijn hand en meteen contact. Ik stelde voor maar te beginnen met insmeren Maar dat deden de dames zelf. ik moet mijn billen nog doen sprak er een zodat we bereidwillig wat plaats maakten. Een van de tantes had o het Lorens gezeten en kende onze school wel.

In THE Pool stalen drie Qamerikaanse schonen de show, de een met een gebreide bikini. De ene na de andere cocktail dronken ze dankzij hun rijke broodheren. Een voerde zelfs een paaldansact uit langs de parasolpaal van het rieten barretje in het wate. Een zat al aan Laurens voet, maar hij las door in zijn tijdschrift Geografiie. You are so boring zo besloot de aangeschoten blondine..geen zachte kokosnootjes voor Lau vandaag ondanks zijn protest You even do not know me...

tijd om dus maar eens gauw weg te gaan hier. Vanmiddag de tickets gekocht voor Flores-tikal. Morgen om kwart voor zes op want de boot vaart niet om half negen maar om half zeven. Ons kamertje is een zweethok. Geen airco maar een grote ventilator die ik toch maar wat harder liet draaien ondankshet lawaai dat hij volgens onze geoloog zou maken. De nacht duurde lang omdat beneden de Canadezen aan een bierspel bezig waren en stomdronken aan het lallen waren. En de temperatuur tikte de dertig graden aan.

Nee morgen is alles weer anders en dat is maar goed ook. Het oude Cay Caulker van 15 Jaar geleden is veranderd. En we moeten opschieten want door de stijging van de zeespiegel kan het eiland er over een jaar of 30 zelfs niet meer zijn...

Reacties

Reacties

Joan

Weg van het strand en cultuur snuiven! Dat is het betere werk. Wil je de oudere kokosnoten maar daar laten? Hier gaan we t weekend in met n gezellige dag regen, heerlijk zo af en toe n bui.

Alex Janssen

Dus nu na het bijtanken weer het avontuur in.

Pierre van der Velden

Zo Peter, dat is weer eens iets anders dan een dagje Langspier. Niet dat daar geen mooie dames vertoeven maar toch. Wat je uit de vreemde haalt smaakt anders zullen we maar zeggen. Heb je in Nicaragua al een stukje kanaal gegraven met de Chinezen? Zal wel lang duren denk ik met die dunne stokjes. Maar over 30 jaar, eilandje weg, kanaal gegraven.
Peter heb je al een kokosnoot open gemaakt? Heerlijk zo vers de melk. En..... biologisch.
Reis ze, en waar gaat de reis nu naar toe?
Doei, au revoir.

mary

Op naar het vaste land... dan maar... al die eigenwijze vrouwen maar wijs achter jullie laten

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!